FAQ

YEC's forretningsmodel

Hos YEC, sammensætter vi et team af studerende, krydret med en mere erfaren projektleder. Dette gør at vi kan holde en flat rate pris på 600 DKK i timen.

I YEC har vi kunder i hele Danmark. Så uanset hvor i landet jeres virksomhed ligger, har i mulighed for at samarbejde med YEC.

Hos YEC er der to kriterier vi vurderer landets dygtigste studerende. Den første er karakterer. Men da vi mener at de sjældent kan stå alene, vurderer vi altid på tidligere bedrifter, samt en intern test. På baggrund heraf, mener vi at kunne prale med at have landets dygtigste studerende.

Hos YEC, sammensætter vi et team af studerende, som støttes af en projektleder med +15 års erfaring i konsulentbranchen. Dette sikrer en høj kvalitet, kontinuitet, samt en mere strømlinet kommunikation.

Vores studerende er ansat hos os i den tid de er studerende. Det er derfor en mulighed at tilknytte vores studerende, så snart de er færdige med deres studier.

Vi er velfunderet i det kommercielle. Med vores databaserede tilgang, er vi i stand til at udføre komplekse analyser, samt indhente relevant data. 

Hos YEC har vi kunden i centrum. Dette betyder at vi sammen med kunden aftaler hvor meget kunden ønsker at vi arbejder hos dem. I nogle typer af projekter er vi der meget, og i andre projekter arbejder vi mere fra distancen.
Hos YEC kan du møde både bachelor studerende, samt kandidatstuderende. Oftest vil de være fra CBS og læse på krævende linjer såsom IB, cand.merc.FSM og cand.merc.FIR.
Vi mener at vores databaserede tilgang, kombineret med råt talent og et højt drive skaber fundamentet for en meget praksisnær udførelse af projekter. Du undgår lange processer, dyre regninger og et resultat som ender i skuffen.

Vores arbejdsproces

1

Opstart

Samarbejdet starter altid ved et opstartsmøde, hvor vi gennemgår metode, proces og deadlines for projektet.

2

Udførsel

YEC udfører herefter opgaven med løbende statusmøder med relevante medarbejdere. 

3

Afrapportering

Ved deadline afrapporterer YEC resultaterne fysisk på en workshop. Dertil overelveres resultater altid i form af en dybdegående rapport. 

4

Implementring

Hvis resultaterne lægger op til ændringer, så bidrager YEC gerne med hjælp til implementeringen. 

Tag fat I os ved spørgsmål

Niels Christian Krabbe

nk@yec.dk

+45 20 62 51 61

Jacob Schjørring

js@yec.dk

+45 40 17 43 33