Karriere

Ansvar & læring

Som konsulent hos Youth Excellence Consulting får du ansvar for egnet workstreams eller hele projekter som en del af et team. Det betyder at man får ansvar fra dag ét og skal trives med at holde møder og skulle levere til vores kunder, som består af topledere i nogle af Danmarks største virksomheder. 

Som en del af teamet får man altså lov selvstændigt at løse opgaver direkte for topleder i Danmark. Dette betyder også at arbejdsdage og opgaver varierer en del, hvilket betyder at man skal være indstillet på at sætte sig ind i nye metoder, udfordringer og mennesker ofte. 

Vores team består både af bachelor- og kandidatstuderende. Det er ikke vigtigt for os hvor langt du er med studiet, men at det giver dig energi at stå med mere ansvar end dine medstuderende og få konkret erfaring med management consulting i en tidlig alder. 

Hvis dette kunne beskrive dig, så vil vi meget gerne høre fra dig. 

Jonathan Jaffe

Konsulent

Ansøgninger

Vi er altid på udkig efter ambitiøse, skarpe og energiske topstuderende, der gerne vil høre mere om, hvordan det at være en del af YEC teamet. Send gerne en ansøgning samt CV til js@yec.dk, så inviterer vi forbi til en kop kaffe.